Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت نفت در واکنش به اظهارات جدید هدایت‌الله خادمی، عضو کمیسیون انرژی مجلس توضیحاتی را به روزنامه شرق ارسال کرده است. این توضیح به دنبال آن است که خادمی حقوق 27 میلیونی را نادرست و عدد صحیح را 20میلیون دانسته بود.

در بخشی ازتوضیح وزارت نفت آمده است:

آقاي هدايت خادمي، عضو محترم كميسيون انرژي مجلس شوراي اسلامي، پس از پاسخ وزارت نفت به اظهارات اخيرشان، در گفت‌وگو با روزنامه «شرق» منكر دريافت فيش حقوق 27‌ميليوني خود شده و مدعي شده‌اند ماه‌هاست كه حقوق نگرفته و با ارث پدري روزگار مي‌گذرانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته ايشان در دوره مديريت شركت حفاري شمال هم مدعي شده بودند حقوقي بابت اين مسئوليت دريافت نمي‌كنند. ما از ميزان تمكن و ارث پدري ايشان اطلاعات چنداني نداريم و ترجيح مي‌دهيم باور و پذيرش اين ادعاي جناب خادمي را كه في‌سبيل‌الله مشغول‌اند و از ارث پدري ارتزاق مي‌كنند، به افكار عمومي واگذار كنيم؛ اما چنانچه مايل باشند حاضريم فيش حقوقي‌شان را حداقل از باب يادآوري در اختيار خودشان قرار دهيم.

اما در مورد برخي ادعاهاي ديگر آقاي خادمي بايد گفت همه پرسنل وزارت نفت كه در خارج از تهران ساكن هستند، در صورت انتقال به تهران مشمول اسكان در آپارتمان‌هاي آ.اس.پ نمي‌شوند و چنانچه مشمول شوند، بايد در موعد مقرر نسبت به تخليه آن اقدام كنند، نه اينكه مانند ايشان پس از 10 سال و بعد از نامه‌نگاري به اين كار اقدام نمايند. البته وزارت نفت در راستاي صرفه‌جويي از سال گذشته و با دستور وزير محترم نفت نسبت به فروش منازل مسكوني در قالب مزايده اقدام نموده و اكنون ديگر چنين امكاني براي كسي در صنعت نفت ميسر نخواهد شد.

ايشان در دفاع از مشي خود گفته‌اند: «در كشورهاي جهان سوم هركس افشاگري كند، در مظان انواع اتهام و برچسب قرار مي‌گيرد». هرچند كه مرور رسانه‌ها نشان مي‌دهد اين جناب آقاي خادمي‌اند كه همواره مشغول اتهام‌زني هستند؛ اما جا دارد يادآور شويم كه يكي ديگر از ويژگي‌هاي كشورهاي جهان سوم اين است كه در آنجا معمولا بايد كمي درباره عملكرد، نيت و احوالات برخي‌ها كه همواره ديگران را متهم به فساد و خيانت مي‌كنند، تأمل نماييم و بپرسيم چرا درباره دوره‌هاي مديريتي و ابهام‌هاي پيرامون خود شفاف‌سازي نمي‌كنند؟

منبع: فرارو

کلیدواژه: نماینده مجلس نجومی بگیر وزارت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۸۷۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متوسط سالانه ساخت راه آهن در کشور

تین نیوز

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور گفت: متوسط سالانه ساخت راه آهن در کشور ۱۹۰ کیلومتر است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، خیرالله خادمی در حاشیه بازدید معاون رئیس جمهور از راه آهن پروژه راه آهن اندیمشک خرم آباد دورود، اظهار کرد: در پروژه ریلی دو خطه کردن بندر امام تهران در محدوده لرستان قرار داریم که اولین مسیر ریلی کشور بوده که از بندر امام خمینی(ره) بتوانیم بار را به مرکز کشور برسانیم که در حال حاضر به عنوان قدیمی ترین مسیر ریلی است یعنی از شمال خوزستان وارد این استان می شود و به دورود می رسد.

خادمی خاطرنشان کرد: با طرحی که در قدیم و جدید آن وجود داشته این محور نزدیک ترین محوری است که هم به آستارا می تواند برسد و هم اینکه مرکز کشور با ۹۰۰ کیلومتر به بندر امام خمینی(ره) می رسد.

وی اضافه کرد: این محور یکی از با صرفه ترین مسیرها بوده که همان موقع قبل از انقلاب طراحی شده و بعد از انقلاب تاکید شده که این کار صورت گیرد.

خادمی بیان کرد: در دولت احمدی نژاد از جمله کارهای که صورت گرفت، دو خطه کردن راه آهن از بندر امام به اهواز و اهواز به اندیمشک بود که در سفر ریاست جمهوری به خوزستان بخش بین اندیمشک به اهواز افتتاح شد.

وی با بیان اینکه این محور بنای محور ریلی شمال به جنوب در غرب کشور است، افزود: این محور ۱۵۰۰ کیلومتر بوده که ۱۱۰۰ آن موجود است و با ۴۰۰ کیلومتر احداث مسیر جدید کریدور شرق به غرب کشور سرتاسر خواهیم داشت.

معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: هم اکنون ۱۵ هزار کیلومتر خطوط ریلی در کشور موجود و برنامه ریزی برای تکمیل ۲۰۰ کیلومتر دیگر تا پایان سال نیز صورت گرفته است.

خادمی ادامه داد: متوسط سالانه ساخت راه آهن در کشور ۱۹۰ کیلومتر است که سال گذشته برای احداث ۴۷۰ کیلومتر خطوط ریلی در کشور هدفگذاری شده که ۲۴۰ کیلومتر آن بهره برداری شد.

وی اظهار کرد: ردیف بودجه ای طرح های ریلی کشور ۳۷ هزار میلیارد ریال است که با توجه به هزینه اجرای این طرح ها کفاف نمی دهد در صورتی که چنانچه منابع تامین شود، ظرفیت احداث سالانه ۵۰۰ کیلومتر راه آهن در کشور وجود دارد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • رئیس فراکسیون کارگری مجلس: درخواست ابطال مصوبه دستمزد کارگران به دیوان عدالت اداری داده شده
  • حرف زدن درباره کمبود دارو مهم‌تر است یا پوشش کارکنان داروخانه؟/وقتی وزارت بهداشت به جای تامین دارو به چیزهای دیگری فکر می‌کند! (فیلم)
  • ببینید | پاسخ سخنگوی شورای نگهبان به ادعای دریافت ۱۴۰ سکه توسط یک نماینده
  • چالش عربستان با تداوم پروژه نئوم
  • متوسط سالانه ساخت راه آهن در کشور
  • کتاب «شناسایی آسیب‌ سازه‌ها» در اردبیل منتشر شد
  • جریمه میلیونی برای اشتغال اتباع خارجی غیرمجاز
  • تصاویر نجومی نوزدهم اردیبهشت (۸ مه)
  • ۳۳۰۰ کیلومتر پروژه ریلی در حال ساخت در کشور داریم
  • خبر جدید یک نماینده درباره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان/ افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان چه زمانی اعمال می‌شود؟